cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

limbaj Luca

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Eagle

Eagle

masculin Numarul mesajelor : 70
Localizare : Paris
Data de inscriere : 14/01/2009

limbaj Luca Empty
MesajSubiect: limbaj Luca   limbaj Luca Icon_minitimeVin Ian 30, 2009 9:07 pm

Nu comentez nimic .....No coment Shocked
limbaj Luca Lucask9.th
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

limbaj Luca Empty
MesajSubiect: limbaj Luca   limbaj Luca Icon_minitimeVin Ian 30, 2009 9:13 pm

cusy te rog citeste Pm de la mn shi apoi poti sa postezi aici plSs aici la faza asta eagle a fost de vina intra pe srv nici re nici una alta bufff 10 amx_say ............uite te in pm shi apoi ia zis luca ca e sunt nesimtit ca..ca a dat atatea say-uri shi pa ce ca e lag floda shi srv X(X((X(X(X( lol! lol! pe mn unu asta m a deranjat shi cand i am zis sa termine mi a zis sa ma duc sa am culc ca is palind X(X((X(X(X Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
Eagle

Eagle

masculin Numarul mesajelor : 70
Localizare : Paris

limbaj Luca Empty
MesajSubiect: Re: limbaj Luca   limbaj Luca Icon_minitimeVin Ian 30, 2009 9:38 pm

a 2 a insulta... cam vulagara a 2 a

limbaj Luca Luca1es5.th
Sus In jos
oTTo
Admin CsKills
oTTo

masculin Numarul mesajelor : 267
Varsta : 34

limbaj Luca Empty
MesajSubiect: Re: limbaj Luca   limbaj Luca Icon_minitimeVin Ian 30, 2009 10:02 pm

este greu d spus....eram d fata....dar si mie imi venea sa injur pt k se da live in runda a 17.a:))=))......

fara suparare....dar se fac unele greseli din partea adminilor fatale p srv......

acum ramane sa vedem c faceti voi dar ar fi pacat sa pierdem un jucator si un admin bun k luca d p srv...
Sus In jos
Parintelul
Admin
Parintelul

masculin Numarul mesajelor : 1061
Varsta : 37
Localizare : Nehoiu or Bucharest
Data de inscriere : 09/01/2009

limbaj Luca Empty
MesajSubiect: Re: limbaj Luca   limbaj Luca Icon_minitimeVin Ian 30, 2009 10:46 pm

hmmm...doar ce vroiam sa te avansez luca....din ce am citit amandoi sunteti de vina, in concluzie sa fiti sanctionati ambii:

1. luca esti tovarasul meu...dar nu poti sa injuri asa pe un server indiferent de ce face...si mai ales in halul ala...puteai sa faci o reclamatie fara sa injuri si sa strici buna dispozitie de pe server.
2. Eagle te-am mai atentionat si eu sa nu abuzezi de comenzi...dupa ce ca e lag pe server de la host daca mai dati si voi 123243 de comenzi care nu isi au rostul crapa de tot....intrebarile legate de redirect puteai sa le pui pe pe mess sau forum...regulamentul e clar...nu favorizez pe nimeni.

In concluzie conform regulamentului ar trebui sa fiti sanctionati 3 zile cu urmatorul rang inferior.Insa pentru ca sunteti la prima abatere o sa reduc sanctiunea la o zi.

hf. & tc
Sus In jos
https://cskills.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

limbaj Luca Empty
MesajSubiect: Re: limbaj Luca   limbaj Luca Icon_minitime

Sus In jos

limbaj Luca
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-