SAlutare !
Am sa intru direct in subiect.. nu am sa ocolesc deloc.. Este vorba de lucA .. acest owner.. dupapa parerea mea.. strica serverul in totalitate.. el nu ajuta serverul decat cu bani si cu jocul pe care il desfasoara pe acest server. Va spun sincer in max 2 luni o sa fie f putini playeri.. pt ca el este foarte orgolios se cearta cu toata lumea.. si sa va spun sincer m`am saturat.. Nu ca eu sunt perfect.. ci sunt foarte rau nu ma pricep foarte bine cu adminatu dar , nici ca el nu as vrea sa fiu niciodata.. da banuri aiurea se oftica.. si in schimb.. nu`l pot intelege in unele situati..
Am foarte multi prieteni acum aici, si sper sa tinem legatura in continuare.. Cusy esti un adevarat owner.. te implici foarte mult la treburile serverului.. dar ai facut o alegere proasta cu alaturarea a inca 3 owneri.. O sa mai joc.. fiindca imi place serverul si mi`a placut de la inceput.. dar bineinteles cand nu o sa fie lucA intrat.. Am luat ban pe forum pe numele bGz.=)) si i`am spus sa`mi scoata adminu.. si am admin.. =))
Daca o sa fie scos lucA am sa revin !
Dragster. pt tine e aceeasti situatie.. Daca mie mi s`a parut codat.. ii fac poze.. nu fac ce vrei u ma.. u p[t mine esti 0 cu doate ca ai owner.. u nu stii nici o comanda nu te implici de ce vorbesti u , imi spui si mie cate decizii ai luat? Stai calm ca si o sa ai o mare parte din vina la pierderea serverului.
Bafta ! Succes in continuare !