cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

lucA si Dragster

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

lucA si Dragster Empty
MesajSubiect: lucA si Dragster   lucA si Dragster Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 7:53 am

SAlutare !
Am sa intru direct in subiect.. nu am sa ocolesc deloc.. Este vorba de lucA .. acest owner.. dupapa parerea mea.. strica serverul in totalitate.. el nu ajuta serverul decat cu bani si cu jocul pe care il desfasoara pe acest server. Va spun sincer in max 2 luni o sa fie f putini playeri.. pt ca el este foarte orgolios se cearta cu toata lumea.. si sa va spun sincer m`am saturat.. Nu ca eu sunt perfect.. ci sunt foarte rau nu ma pricep foarte bine cu adminatu dar , nici ca el nu as vrea sa fiu niciodata.. da banuri aiurea se oftica.. si in schimb.. nu`l pot intelege in unele situati..
Am foarte multi prieteni acum aici, si sper sa tinem legatura in continuare.. Cusy esti un adevarat owner.. te implici foarte mult la treburile serverului.. dar ai facut o alegere proasta cu alaturarea a inca 3 owneri.. O sa mai joc.. fiindca imi place serverul si mi`a placut de la inceput.. dar bineinteles cand nu o sa fie lucA intrat.. Am luat ban pe forum pe numele bGz.=)) si i`am spus sa`mi scoata adminu.. si am admin.. =))
Daca o sa fie scos lucA am sa revin !
Dragster. pt tine e aceeasti situatie.. Daca mie mi s`a parut codat.. ii fac poze.. nu fac ce vrei u ma.. u p[t mine esti 0 cu doate ca ai owner.. u nu stii nici o comanda nu te implici de ce vorbesti u , imi spui si mie cate decizii ai luat? Stai calm ca si o sa ai o mare parte din vina la pierderea serverului.
Bafta ! Succes in continuare !
Sus In jos
lucA
Admin
lucA

masculin Numarul mesajelor : 26
Varsta : 35
Data de inscriere : 17/03/2009

lucA si Dragster Empty
MesajSubiect: Re: lucA si Dragster   lucA si Dragster Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 8:38 am

cat tupeu poti sa ai sa spui asta?Smile) ... deci tu iti permiti sa ma faci retardat,retard si cum iti vine la gura,asta nu e prima data! pe simplu motiv ca m-am logat cu alt nume si m-ai lasat 7 runde sa astept sa-mi scoti blindul!

asta da dovada de cat poti fi de competent ! ! ! si probabil st orgolios pe spatele meu Wink asta nu te priveste pe tine;) adminul nu ti l-am scos,pt ca ar fi trebuit mai intai sa ma consult cu colegii ! hf&gl Wink bft!
Sus In jos
Dragster
Admin
Dragster

masculin Numarul mesajelor : 521
Varsta : 32
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/01/2009

lucA si Dragster Empty
MesajSubiect: Re: lucA si Dragster   lucA si Dragster Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 1:05 pm

Smile))))))))))))))))))))))
iauzil acuma si cu mine are treaba:))))
doamne fereste oameni astia
Sus In jos
http://www.dragsteraudioart.com/
Parintelul
Admin
Parintelul

masculin Numarul mesajelor : 1061
Varsta : 37
Localizare : Nehoiu or Bucharest
Data de inscriere : 09/01/2009

lucA si Dragster Empty
MesajSubiect: Re: lucA si Dragster   lucA si Dragster Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 1:15 pm

bgz...scuteste-ma cu parerile tale...degeaba tineai redirecturile alea daca iti bati joc de server....cand o sa stii si tu macar putin sa adminezi mai vb(a admina nu inseamna neaparat a sti comenzile)...pana atunci lasati-ma cu prostiile astea ca nu am timp sa citesc mereu balivernele voastre....daca nu va convine ceva sunteti liberi sa mergeti pe alt server.

ps: sa scap eu de licenta asta...si o sa fac curatenie si in lista aia de admini...or sa ramana cei care stiu sa admineze(ca m-am saturat de cei care se fac ca stiu sa admineze)
Sus In jos
https://cskills.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

lucA si Dragster Empty
MesajSubiect: Re: lucA si Dragster   lucA si Dragster Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 1:41 pm

bine mha:-J .. nu stiu sa adminez.. scoate`mi adminu .. si LA REVEDERE !
Sus In jos
Continut sponsorizat

lucA si Dragster Empty
MesajSubiect: Re: lucA si Dragster   lucA si Dragster Icon_minitime

Sus In jos

lucA si Dragster
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» dragster...
» Reclamatie Dgl-Dragster