cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Nu e o cerere.. Cititi va rog..

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Nu e o cerere.. Cititi va rog.. Empty
MesajSubiect: Nu e o cerere.. Cititi va rog..   Nu e o cerere.. Cititi va rog.. Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 9:10 pm

SAlutare !
Am sa intru direct in subiect.. nu am sa ocolesc deloc.. Este vorba de lucA .. acest owner.. dupapa parerea mea.. strica serverul in totalitate.. el nu ajuta serverul decat cu bani si cu jocul pe care il desfasoara pe acest server. Va spun sincer in max 2 luni o sa fie f putini playeri.. pt ca el este foarte orgolios se cearta cu toata lumea.. si sa va spun sincer m`am saturat.. Nu ca eu sunt perfect.. ci sunt foarte rau nu ma pricep foarte bine cu adminatu dar , nici ca el nu as vrea sa fiu niciodata.. da banuri aiurea se oftica.. si in schimb.. nu`l pot intelege in unele situati..
Am foarte multi prieteni acum aici, si sper sa tinem legatura in continuare.. Cusy esti un adevarat owner.. te implici foarte mult la treburile serverului.. dar ai facut o alegere proasta cu alaturarea a inca 3 owneri.. O sa mai joc.. fiindca imi place serverul si mi`a placut de la inceput.. dar bineinteles cand nu o sa fie lucA intrat.. Am luat ban pe forum pe numele bGz.=)) si i`am spus sa`mi scoata adminu.. si am admin.. =))
Daca o sa fie scos lucA am sa revin !
Bafta ! Succes in continuare !
Sus In jos
Dragster
Admin
Dragster

masculin Numarul mesajelor : 521
Varsta : 32
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Nu e o cerere.. Cititi va rog..   Nu e o cerere.. Cititi va rog.. Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 12:38 am

ba bgz........u chiar nu ai treaba cu adminatul faci poze la persoane care chiar joaca de mult si sunt curati .
Te iei in gura cu multi. DE tine multa lume sa saturat trebe sa intelegi si tu ca ai gresit de multe ori.
Sus In jos
http://www.dragsteraudioart.com/
Dragster
Admin
Dragster

masculin Numarul mesajelor : 521
Varsta : 32
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Nu e o cerere.. Cititi va rog..   Nu e o cerere.. Cititi va rog.. Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 12:39 am

si aceasta cerere nare ce cauta aici
tc.
fao daca vrei unde trebe. la reclamatii.
Sus In jos
http://www.dragsteraudioart.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nu e o cerere.. Cititi va rog..   Nu e o cerere.. Cititi va rog.. Icon_minitime

Sus In jos

Nu e o cerere.. Cititi va rog..
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Securitate la STEAM ! CITITI CU ATENTIE
» cErErE mzQ ;))
» Cerere !
» cerere
» Cerere A l l e

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum