cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link

In jos 
AutorMesaj
Parintelul
Admin
Parintelul

masculin Numarul mesajelor : 1061
Varsta : 37
Localizare : Nehoiu or Bucharest
Data de inscriere : 09/01/2009

Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link Empty
MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link   Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link Icon_minitimeLun Feb 09, 2009 1:27 pm

ANUNT NOU:Vad ca avem o neintelegere privind cererile de up: desi noi am zis ca o sa fiti promovati atunci cand hotaram noi am vazut ca tot apar cereri de up.Asa ca am hotarat urmatoarele:

- o sa fac un nou forum ce se va numi Cereri Upgrade;
- acolo veti putea face cereri de up conform modelului care va fi acolo;
- foarte important:Cererile de up se fac doar pentru functiile:sKills-GuaRds,sKills-AdmiNs si sKills-MoDeRatoRs. Pentru sKills-GoDsLess si sKills-GoDs nu se vor face cereri ci vom decide noi(ownerii) cand meritati sa avansati in una din aceste 2 functii.

hf.
Sus In jos
https://cskills.forumgratuit.ro
Parintelul
Admin
Parintelul

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link   Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link Icon_minitimeMar Iul 21, 2009 11:48 pm

link nou pentru redirecturi actualizat pe data de 15.07.2009...download de aici
Sus In jos
Parintelul
Admin
Parintelul

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link   Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link Icon_minitimeJoi Sept 17, 2009 3:02 pm

O regula noua in randul adminilor, pentru ca am vazut ca sunt mereu probleme in privinta asta. Am crezut ca va intelegeti cumva si da pana la urma unu din voi vot la doua harti...insa nu prea se intampla asa si de multe ori nu da nimeni.

1. Imediat dupa ce da serverul vot automat(serverul da cu 3 minute inainte)...dati si voi vot(bineinteles dupa o discutie inainte de ultimile 3 minute).
2. Cine da vot? Cel mai mare in grad propune o harta si ori da el vot ori desemneaza pe cineva sa dea vot. Daca sunt mai multi cu acelasi grad va intelegeti intre voi si desemnati pe cineva sa dea vot sau dati unul din voi. Nu vreau sa mai vad ca se schimba harta fara vot. Daca se va intampla asta veti fi sanctionati.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link   Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link Icon_minitime

Sus In jos

Reguli noi pentru admini - CITITI CU ATENTIE !! - Redirect Link
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Securitate la STEAM ! CITITI CU ATENTIE
» S-a realizat curatenia!! CITITI CU MARE ATENTIE!!
» Rog toti admini sa citeasca cu atentie
» Modele pentru admini
» Reguli privind serverul de counter - strike

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
cskills.idle.ro :: Pentru inceput :: Anunturi din partea ownerilor-
Mergi direct la: