| RECLAMATIE FORCE*CS | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
NyLa(PtG)
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 20/01/2009
| Subiect: RECLAMATIE FORCE*CS Mar Mar 31, 2009 7:58 pm | |
| - numele celui care reclama incidentul InDiViDuAl - numele adminului reclamat FORCE*CS - data si ora la care a avut loc incidentul 31 03 2009 ora 20 40 - motivul si dovezile bineinteles imi da blind ca sa se simpta bn - daca doriti retrogradarea/suspendarea accesului da /reset Vizitati forumul nostru https://cskills.forumgratuit.ro pentru admine sau pentru orice alta problema InDiViDuAl : ba blind *DEAD* InDiViDuAl : ba care dai ,a *DEAD* FoRcE*cS ! : eu ai ceva inpotriva P!cYu killed tYnDoy with deagle talibanu dropped [G]*ALIVE*Ioana | mp3 : bmb *DEAD* InDiViDuAl : dc day talibanu connected * Privileges set FoRcE*cS ! : daia talibanu is joining the Terrorist forc ptr toti cei care dau admine ca sa-si bata joc de jucatori FELICITARI TINETIO TOT ASA | |
|
| |
gnok
Numarul mesajelor : 514 Varsta : 30 Data de inscriere : 03/02/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mar Mar 31, 2009 8:04 pm | |
| daca ti-a scos blindul pana la urma, e degeaba reclamatia, dar daca a lasat blindu in ciuda, atunci ar fi 1 avertisment cred eu | |
|
| |
Dragster Admin
Numarul mesajelor : 521 Varsta : 32 Localizare : arad Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mar Mar 31, 2009 8:25 pm | |
| dap are dreptate... pt asta nu se da retrogradare poat o avertizare sau ceva mai usor:D | |
|
| |
oTTo Admin CsKills
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 34 Data de inscriere : 14/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mar Mar 31, 2009 8:34 pm | |
| blind poate sa primeasca oricine si oricand...e o metoda de a depista codatii....asa k nu e nicio pb in asta....;)NEVINOVAT | |
|
| |
Parintelul Admin
Numarul mesajelor : 1061 Varsta : 37 Localizare : Nehoiu or Bucharest Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mar Mar 31, 2009 9:07 pm | |
| nyla nu am inteles de ce ai facut reclamatia asta...ti-a dat blind ca a crezut ca ai cod...asa si trebuie sa procedeze cu cei pe care ii considera suspecti...e server anticodati...si daca ai pus o intrebare penibila "dc day?" , ai prins un raspuns pe masura.Stiai doar de ce ti-a dat nu-si avea rost intrebarea.Puteai sa ii multumesti dupa ce ti l-a scos si sa joci in continuare...el doar si-a facut datoria | |
|
| |
Dragster Admin
Numarul mesajelor : 521 Varsta : 32 Localizare : arad Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mar Mar 31, 2009 9:47 pm | |
| da alte perle scoase de un copill care se crede dar nu este... [G]*DEAD*FoRcE*cS ! : drangster ti-ai schimbat pempersu de vb cu mn
cusy23 dropped [G]*DEAD*FoRcE*cS ! : dragster vezi ca iti curge ceva din pempe
sper sa se iei o decizei odata inpotriva acesui "OM"...
or sa o lasam balta de cs... 1 din 2 | |
|
| |
dgL-dMg Admin
Numarul mesajelor : 175 Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mar Mar 31, 2009 10:58 pm | |
| ma fratilor ce aveti toti cu el!!!! va luati de el din orice motiv sa mor eu la drang nuj ce sa zic dar u nila nu mai vb degeaba se pare ca habar nu ai cu adminatu! | |
|
| |
-den!ed- PaLaS !
Numarul mesajelor : 247 Varsta : 32 Localizare : cskills.idle.ro Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mar Mar 31, 2009 11:03 pm | |
| frate dragster da tu nu tii la gluma ma tre sa va luati de force din orice daca erati buni9 ca el si va credeti asa tari voi de ce nu ati ajuns voi unde este el pe primu loc in top si are si godelss
cand o sa fiti pe primu in top si cu godlesss sa ma anuntati ca force daca zice ma duk sa ma pish ma mir cum de nu apare reclamatie mai lasati frate omu sa respire ca na faqut nimik lu otto cand ii zicea ala de ce na faqut reclamatie tre sa zici tu rpd | |
|
| |
-den!ed- PaLaS !
Numarul mesajelor : 247 Varsta : 32 Localizare : cskills.idle.ro Data de inscriere : 24/02/2009
| |
| |
Dragster Admin
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mier Apr 01, 2009 1:29 pm | |
| glumai gluma da dastea de prost gust sa faca cu prieteni lui de pe strada... in primu rand nu ma cunoste sai permit s vb asa... deci sasi revina la normal baiatu | |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mier Apr 01, 2009 1:39 pm | |
| - -den!ed- PaLaS ! a scris:
- ce afaqut sa nu merite ca a adminisrtat bne si ca a vut grija de server cand putea si cat mai bne a faqut rau mai trezitiva la realitate ma
e admin bun, nu am zis ca nu, insa e cam capos si are uneori probleme cu limbajul! iar la faza cu partea rea, iti dau dreptate insa asa suntem noi romanii, ce e bun uitam repede, ce e rau tinem minte toata viata in unele cazuri! NU e vina noastra, asa e lumea! - -den!ed- PaLaS ! a scris:
- frate dragster da tu nu tii la gluma ma tre sa va luati de force din orice daca erati buni9 ca el si va credeti asa tari voi de ce nu ati ajuns voi unde este el pe primu loc in top si are si godelss
palas, nu incepi sa faci glume cu cine nu iti permiti si caruia nu ii plac glumele tale! in cazul acesta, force spre dragster! si stai linistit ca dragster nu e primul, si mie mi-a facut faze, dar dak nu intelege, nu intelege asta e - -den!ed- PaLaS ! a scris:
- gnok la fel in cerere ca nu am meritat upgrade ca nush ce dc ma rog ????
- gnok a scris:
- pro, merita admin bun
-> asta e la cererea ta de upgrade! iar daca te refereai la force, e "A MERITAT" nu "AM MERITAT"!!! iar force nu are nici o cerere de upgrade... sau vad eu prost?! a obtinut din prima moderator apoi a primit godless pt locul 1 in top! daca am gresit imi cer scuze dar eu asa stiu k a fost! ... uitate mai bine data viitoare!!! si scrie corect k sa nu intelega cineva gresit! iar la cererea lui knd a cerut slot sau admin, uitate la "Cereri Slot", i-am dat pro admin! - gnok a scris:
- pro adim
Nu am absolut nimica cu el, sa fie pe primul loc in top 15 ani la rand de acum inainte bv lui iar la faza cu godless, am acces la toate comenzile de care am nevoie, nu vad nici o diferenta intre mine si el la rank! | |
|
| |
Parintelul Admin
Numarul mesajelor : 1061 Varsta : 37 Localizare : Nehoiu or Bucharest Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mier Apr 01, 2009 2:10 pm | |
| force ti-am zis in ultima reclamatie ca e ultima pe care vreau sa o vad pentru jigniri...pacat de tine esti un baiat pun si joci bine...insa limbajul lasa de dorit...in concluzie conform regulamentului vei fi retrogradat 3 zile la urmatorul rang inferior din ierarhie. | |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mier Apr 01, 2009 8:59 pm | |
| am si eu o intrebare, mai joaca omu pe srv? e adevarat k intru cam rar, insa il vedeam mai e ? | |
|
| |
Dragster Admin
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mier Apr 01, 2009 9:06 pm | |
| da din cand in cand ziua ca seara nu lam mai vazut.. | |
|
| |
Parintelul Admin
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS Mier Apr 01, 2009 9:27 pm | |
| joaca...nu o dati in diverse acum....a fost sanctionat...acum nu incercati sa faceti din acest caz o tragedie!!
tc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RECLAMATIE FORCE*CS | |
| |
|
| |
| RECLAMATIE FORCE*CS | |
|