cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In jos 
+5
oTTo
musiQ
gnok
Dragster
aBc
9 participanți
AutorMesaj
aBc
Admin CsKills
aBc

feminin Numarul mesajelor : 110
Varsta : 33
Data de inscriere : 17/03/2009

reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 1:24 pm

- numele celui care reclama incidentul:aBc
- numele adminului reclamat:force*cs
- data si ora la care a avut loc incidentul:21.03.2009 13.10
- motivul si dovezile bineinteles:- aBc : ms ptr kick

cotix killed aBc with awp
[G]*DEAD*FoRcE*cS ! : ca nu taci din gura
FoRcE*cS ! killed aBc with awp
*** cotix killed asasinul with a headshot from awp ***
aBc : eo nu tac din gura??

-den!ed- PaLaS ! killed FoRcE*cS ! with awp
*DEAD* aBc : u de ce ma faci but??

*** cotix killed -den!ed- PaLaS ! with a headshot from awp ***
asasinul is joining the Terrorist force
*DEAD* FoRcE*cS ! : ca ejt

*DEAD* FoRcE*cS ! : ejti

cotix killed aBc with awp
cotix killed -den!ed- PaLaS ! with awp
*DEAD* aBc : u te-ai nascut invatat??

PORTOCALA MECANICA is joining the Counter-Terrorist force (auto)
*DEAD* FoRcE*cS ! : /reset

*DEAD* aBc : ms...da ma sunt but

aBc killed FoRcE*cS ! with awp
*** aBc killed cotix with a headshot from awp ***
*DEAD* -den!ed- PaLaS ! : X(X((X

cotix dropped
cotix has left the game
Bine ati venit pe serverul cskills.idle.ro
aBc killed asasinul with awp
https://cskills.forumgratuit.ro
cotix connected
* Privileges set
cotix is joining the Terrorist force
-den!ed- PaLaS ! : :O

-den!ed- PaLaS ! : ce ia mancat

-den!ed- PaLaS ! killed asasinul with awp
aBc : but

PORTOCALA MECANICA killed FoRcE*cS ! with awp
aBc : sunt

PORTOCALA MECANICA killed cotix with awp
*DEAD* cotix : Neutral

FoRcE*cS ! : ba taci ca iti dau ban]

[G]*DEAD*cotix : /reset
PORTOCALA MECANICA killed asasinul with awp
Time Left: 8:54
[G]*DEAD*cotix : timeleft
[G]*DEAD*cotix : /rank
FoRcE*cS ! killed -den!ed- PaLaS ! with awp
[G]*DEAD*FoRcE*cS ! : /reset
PORTOCALA MECANICA killed asasinul with awp
aBc : ar trebui sa vb mai frumos cu jucatorii acestui server

FoRcE*cS ! : ba nu ai tacut

PORTOCALA MECANICA killed FoRcE*cS ! with awp
Cristina connected
* Privileges set
Requesting tempdecal.wad from server
cotix killed PORTOCALA MECANICA with awp
Bine ati venit pe serverul cskills.idle.ro
Vizitati forumul nostru https://cskills.forumgratuit.ro pentru admine sau pentru orice alta problema
-den!ed- PaLaS ! : singur ,)

*** FoRcE*cS ! killed aBc with a headshot from awp ***
Cristina is joining the Counter-Terrorist force
*DEAD* -den!ed- PaLaS ! : /rankstats

FoRcE*cS ! dropped
FoRcE*cS ! has left the game
cotix killed PORTOCALA MECANICA with awp
asasinul killed aBc with awp
cotix killed -den!ed- PaLaS !

PS .dupa cum se vede mai sus...nu prea as fi but..

- daca doriti retrogradarea/suspendarea accesului:DA

Ultima editare efectuata de catre aBc in Sam Mar 21, 2009 4:18 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Dragster
Admin
Dragster

masculin Numarul mesajelor : 521
Varsta : 32
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 1:33 pm

iara probleme forces cum reusesti Smile)))
Sus In jos
http://www.dragsteraudioart.com/
aBc
Admin CsKills
aBc

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 1:47 pm

intervin....reuseste k sufera d admin j exces de inteligenta la el toata lumea e proasta numai el e destept...dak e admin ar trebui s fie sociabil j s se inteleaga q juktorii nu s ii injure j s ii fak in toate felurile
Sus In jos
gnok

gnok

Numarul mesajelor : 514
Varsta : 30
Data de inscriere : 03/02/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 2:41 pm

aBc a scris:
dak e admin ar trebui s fie sociabil j s se inteleaga q juktorii nu s ii injure j s ii fak in toate felurile
perfect spus, gg ! +1 Wink
Sus In jos
musiQ
Admin CsKills
musiQ

masculin Numarul mesajelor : 116
Varsta : 34
Localizare : piatra-neamt
Data de inscriere : 10/03/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 4:05 pm

aBc a scris:
dak e admin ar trebui s fie sociabil j s se inteleaga q juktorii nu s ii injure j s ii fak in toate felurile

force este un jucator bun...dar nu are aceste calitati......

gg aBc : +1 WinkWink
Sus In jos
aBc
Admin CsKills
aBc

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 4:14 pm

j k s nu uit....am j eu o curiozitate : d knd se da restart l joc (enventual j l jumatatea jocului dak aja ii vine lui force) pt k nu ii convine scoru.?? dak nu e p primul loc mai nou s da restart????stiu k se da l inceput dar nu d nsh kte ori..:-s
Sus In jos
oTTo
Admin CsKills
oTTo

masculin Numarul mesajelor : 267
Data de inscriere : 14/01/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 5:05 pm

abc...la ce scormoni in kk aiurea???il cun p force si e baiat d baiat dc esti baiat cu el...dc taci cum asa e si normal nu te injura nimeni...da atat tp cat vi cu gura mare p srv si chestii nu e bn...asta era logik sa apara aici pt k am vz c ai vb cu cusy la prezentare acolo si era normal sa faci cv k ala sa se enerveze si sa iti dea kick...si 2 l mana vezi cand nu esti l pc iesi din cs sau din joc k nu stau sa ma uit d u sa vad cand pui bmb sau dc o pui;)

sal!
Sus In jos
petrox

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 35
Data de inscriere : 18/03/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 7:40 pm

altceva in legatura cu force*cs..... dupa ce moare imparte slay team invocand diferite motive cum ar fi acela k nu pui bmb... dar daca bmb e pe jos pazita de ct cum vrei sa ajung la ea? sa zbor? nu trebuie intai sa kilaresti counterii care o pazesc.... altceva tot despre el... cand nu e nici un admin mai mare pe serv intra ct si numai rush face.. poate nu stie limitele de pe harti si daca e asa nu cred k are voie la admin... cam atat despe el deocandata

si un reply pt Otto: nuj cat de bn il cunosti tu si cat de baiat bun o fi... dar pe serv are un comportament de cea mai joasa spetza... ca si cand ar fi serv lui si ar vrea k ceilalti sa caute alt serv pe care sa joace:)

stima, petrox
Sus In jos
aBc
Admin CsKills
aBc

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:02 pm

ai drpt petrox....el scrie mare pt tot chioru "NO RUSH" j tot el face j k s nu mai zic...nici n plkm bn din baza j mr.force*cs e in baza l tero....j nu scormon aiurea....el imi zice but j etc j tot eu scormon...tare sunt curioasa dak ai fi in locul meu s iti zik tie but,s t injure d maikta j mai vb at....ok sunt but ft bn...eu joc cs d o luna nu d ani d zile j cred k joc destul d bn...j dak-s but j el e bun s fie sanatos nu i-am cerut lui parerea.knd am s intrb"bah qm joc?" at poate s zik pana at s isi pastreze parerile pt el...mai intrati j voi q alt nume(in special u otto) j ai s vezi c face"baiatu asta d baiat" p nume force*cs j mai vb dupa...knd nu e cusy,amx j restu fac gura mare j se crede Big Boss,knd intra cusy j restu e ingeras...dak esti admin ai voie s vb urat q juktorii j s ii injuri?? hai wa...eu nu o stiam j p asta ..dimpotriva nu tin minte exact vb lui cusy dar erau cva d genu s ajute comunitatea j n mai stiu qm...qm s ajute Parintzele unu k asta comunitatea???injurand juktori j suferind d admin j exces d inteligenta??nu prea cred....j app d bmb....pt k m-am dus dupa un pahar s ies din joc ,pt kteva secunde??:O:O:O ,kteodata ma chinui 30 d min s intru in cs j u vri s ies din joc k am lipsit kteva sec...nu mai fa o drama din asta k nu-i aja grav...

Ultima editare efectuata de catre aBc in Sam Mar 21, 2009 9:06 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
gnok

gnok

Numarul mesajelor : 514
Varsta : 30
Data de inscriere : 03/02/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:49 pm

eu unu, nu prea dau slay la cei care stau dekt daca sunt ultimii, si daca sunt si nu misca exista amx_spec Wink
Sus In jos
forcecs

forcecs

masculin Numarul mesajelor : 106
Data de inscriere : 24/02/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 9:55 pm

pt abc stau 3 min sa te omori u cu ala ti-am zis unu mai but ca altu si ai inceput sa comentezi si sa faci misto .....de ex: mai omorat te luat butu ...hai odata zici da nu de 100 de ori....ti-am zis sa taci u nu ti-am dat kick .....acum pt slayteam era un ct x2 care tinea bmb si restu 4 tero sau 5 numai stiu ....mai era 30 de sec...am dat odata tero bmb.....si au luato mid nu sau dus x2 dupa bmb .....lol am zis eu ca e srv meu ....sau ca sa cauti alt srv .....si in d2 am stat numai x2 petrox sa sti si cum vrei sa dau slay daca sunt viu si nu vad unde sunt aia ....aa era Ghighy da ala are admin degeaba la vot nu da slay nu dat nimik nu face
Sus In jos
forcecs

forcecs

masculin Numarul mesajelor : 106
Data de inscriere : 24/02/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 9:58 pm

LoL cand am dat rr la jumatatea jocului Smile) aratami dovada era palas si el e admin sa il intrebati daca am dat rr
eu dau reset nu rr da in fine cum zici u
Sus In jos
aBc
Admin CsKills
aBc

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 10:12 pm

s mori u k nu dai rr???? revinoti mah omule prea ti-ai luat lumea in kp q adminu asta j vezi k u comentezi...eu niciodata nu comentez inainte..nici makr nu am vb vrodata q u aja k abtine-te...k dak stau bn s ma gandesc cred k mai bn d jum d serv e impotriva ta numai k se abtin..uitate mai bn j vezi kte reclamatii ai....j qm am mai zis...nu te-am facut but sau mai stiu eu qm niciodata j nici u nu ai dreptul s ma faci p mn....nu ti-am cerut parerea ..pastreaz-o pt u...s fi u sanatos k esti bun...dar lasa buti qm le zici u in pace...nu cred k u sau oricine altcineva s-a nascut invatat...j n t mai da rotund k nu esti dloc...nu se da cusy amx..j cei mai mari j te-ai trezit u ala desteptu .... j q ghiGhY...nu face nik????n prea cred...k el nu sufera d admin k u j s vada lumea k e admin s dea slayuri j kick j ban k s se alfe in treaba j qm s dea l vot dak sari u rpd j dai????...j explik-mi j mie :"mai omorat te luat butu "..eu una sincer n inteleg...exprimate qm trebe s inteleg.eu aja cva nu am zis...chiar nu folosesc astfel d cuvinte...sry man....j fara suparare....dar p bune suferi d admin j exces d inteligenta...bv tie k esti bun...dar ink o data j poate iti intra j in kp nu ii mai critica frate p cei kre nu stiu k nimeni nu s-a nascut invatat....eu nu joc d nsh kti ani j sincer chiar nu-s aja but qm spui u.doar nu vri intr-o luna s fiu experta in cs..???n prea cred k e posibil aja cva...
Sus In jos
Z00mL3ss

Z00mL3ss

masculin Numarul mesajelor : 60
Data de inscriere : 15/03/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeDum Mar 22, 2009 4:32 pm

Salut ... nu cred ca force cs a procedat corect .. este un admin bun si e pacat sa il dea jos limbajul..

P.S. : Force .. control frate .. nu iti ia nimeni capul .. inainte sa tastezi gandeste deschis

HF & GL
Sus In jos
Parintelul
Admin
Parintelul

masculin Numarul mesajelor : 1061
Varsta : 37
Localizare : Nehoiu or Bucharest
Data de inscriere : 09/01/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeLun Mar 23, 2009 11:10 am

force e ultima reclamatie pentru limbaj pe care o vad aici sper...pentru ca la urmatoarea vei fi retrogradat...chiar nu puteti sa fiti o echipa, sa va consultati cand dati un vote, sa nu va injurati intre voi si mai ales sa nu injurati playerii pentru ca de asta avem nevoie de PLAYERI !!...daca tu vorbesti asa ce parere sa isi faca despre server...recunosc si eu mai injur uneori insa doar pe cei care imi permit...dar nu cred ca am facut vreo data o jignire la adresa cuiva...deci te rog MARE GRIJA CU LIMBAJU DE ACUM...pentru ca nu te mai iert !

tc
Sus In jos
https://cskills.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime

Sus In jos

reclamatie force*cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie Force cs
» RECLAMATIE FORCE*CS
» RECLAMATIE FORCE*CS
» RECLAMATIE FORCE*CS , dovada ptr admini ca au zis ca vor dovezi , poftim
» FoRcE*cS

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
cskills.idle.ro :: |Server Oficial| cskills.idle.ro :: Reclamatii admini-
Mergi direct la: