| Ce ziceti o idee despre curatenie!! | |
|
+6durex Madz0r pTq -den!ed- PaLaS ! Parintelul gnok 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Vin Mar 13, 2009 5:43 pm | |
| Ce ziceti daca am face un topic cu toti adminii si in dreptul lor am pune pro sau contra dak sa amana sau nu admin ???? :d:D:D:d e doar o simpla idee......... Ca astept cu propuneri!!! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Vin Mar 13, 2009 5:51 pm | |
| Nush me imi este indiferent asteptam parerea unui owner legat de ce a zis sampoo sh incepem posturile daca acepta! |
|
| |
gnok
Numarul mesajelor : 514 Varsta : 30 Data de inscriere : 03/02/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Vin Mar 13, 2009 8:48 pm | |
| eu sunt pro | |
|
| |
Parintelul Admin
Numarul mesajelor : 1061 Varsta : 37 Localizare : Nehoiu or Bucharest Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Vin Mar 13, 2009 10:56 pm | |
| incepeti...oricum sapt viitoare se va reseta rank-ul si se va face curatenie in lista de admini...insa chiar as vrea sa vad si parerea unora de curiozitate. | |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Vin Mar 13, 2009 11:37 pm | |
| sKills-GoDs [GoC]-FuNnKy - pro sKills-GoDsLess dgL-eXtream - pro [GoC]-oTTo - pro pTq - pro sKills-MoDeRatoRs dgL-DRAGSTER AUDIOart - pro GoP0 - mai are admin ? nu l-am vazut de mult timp FoRcE*cS ! - joaca bine, e cam capos uneori dar pro poate mai asculta si de altii uneori MElo - ma abtin Eagle - si el intra cam rar sKills-AdmiNs Mask - contra... bfk.gnoK. stefanovsky - ma abtin... Tr1p.cFg - pro daca ii ramane adminul sLk | *Axy* - pro S@TelIT - contra nu l-am vazut sa foloseasca adminul jun10r - pro sKills-GuaRds Crysis - pro BaNaNa - are admin ca sa nu ia slap/slay etc nu l-am vaz sa foloseasca vreo comenzi durex - pro HellFlam3 - pro - eG# - PaLaS -pro SaMpO Du GoOgLe - pro up AimerStyle - nu stiu cine e ... ma abtin Coditza - pro bfk.ToNiQ -pro pro - sa ramana admin contra - admin sters sau un rank down LE: sper sa fie toata lumea corecta, sa nu imi dea xulescu pro pt k i-am dat si eu! daca merita pro daca NU merita contra | |
|
| |
-den!ed- PaLaS !
Numarul mesajelor : 247 Varsta : 32 Localizare : cskills.idle.ro Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Sam Mar 14, 2009 1:11 am | |
| sKills-GoDs [GoC]-FuNnKy - PrO nai ce zici despre el sKills-GoDsLess dgL-eXtream - idem funnky pro .... tineo tot asa [GoC]-oTTo - pro pTq - Pro e valabil baiatu oricum nu ramane fara ) sKills-MoDeRatoRs dgL-DRAGSTER AUDIOart - Pro GoP0 - gop0 chiar nu team mai vazut pe server deci CONTRA ! FoRcE*cS ! - Pro e baiat bun 1 MElo - la fel nu prea team mai vazut Eagle - la fel indem melo si gop0 intra mai des sKills-AdmiNs Mask - ma btin... bfk.gnoK. - pro sper sa nu il ia e unul din putini admini care administreaza bne si nu comenteaza ... isi vede de treaba lui foarte tare tipul asta : PRO ! stefanovsky- Pro ! Tr1p.cFg - Pro ! dar mai ushot cu commenturile sLk | *Axy* - Pro S@TelIT - Contra .. intra mai des jun10r - pro Baiat bun ma sKills-GuaRds Crysis ... cam rarutz intrii !! contra BaNaNa - Pro ! a inceput sasi revina ma durex - pro dar mai ushor cu commenturile HellFlam3 - pro e baiat valabil - eG# - PaLaS SaMpO Du GoOgLe - as da si pro si contra da fiindca joaca bne si mai intra pe server asa hai pro ! AimerStyle - Nici nu stiam ca e admin si de 4 zile cat am jucat intruna nu lam vazut decat odata si a stat jumap de mapa si a iesit contra ! ! ! Coditza - Pro bfk.ToNiQ- Pro ! | |
|
| |
pTq
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 37 Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Sam Mar 14, 2009 2:06 am | |
| - 'SaMpO Du GoOgLe' a scris:
- Ce ziceti daca am face un topic cu toti adminii si in dreptul lor am pune pro sau contra dak sa amana sau nu admin ???? :d:D:D:d e doar o simpla idee......... Ca astept cu propuneri!!!
Ca o parere e bun sa facem asta .... dar ca vot pentru admini , adica cine sa ramana si cine sa plece ... mi se pare o prostie si ajungem iar la faza "da-mi PRO ca si eu ti-am dat " . Salutare ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Sam Mar 14, 2009 10:03 am | |
| sKills-GoDs
[GoC]-FuNnKy - PrO este unul dintre ctiva admini care au o mentalitate foarte buna!!
sKills-GoDsLess
dgL-eXtream - [GoC]-oTTo - pro pTq - Pro
sKills-MoDeRatoRs
dgL-DRAGSTER AUDIOart - Pro GoP0 - CONTRA ! FoRcE*cS ! - Pro MElo - Pro Eagle - CONTRA
sKills-AdmiNs
Mask - Pro dar mai are niste scapari! bfk.gnoK. - Pro stefanovsky- Pro ! Tr1p.cFg - CONTRA! sLk | *Axy* - Pro S@TelIT - CONTRA jun10r - Pro
sKills-GuaRds
Crysis -Pro BaNaNa - CONTRA durex - Pro HellFlam3 - Pro - eG# - PaLaS-Pro SaMpO Du GoOgLe -Pro AimerStyle - CONTRA! Coditza - Pro bfk.ToNiQ- Pro !
Ultima editare efectuata de catre dgL-eXtream in Dum Mar 15, 2009 9:37 am, editata de 1 ori |
|
| |
Madz0r
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 30 Data de inscriere : 22/02/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Sam Mar 14, 2009 10:11 am | |
| sKills-GoDs
[GoC]-FuNnKy - pro
sKills-GoDsLess
dgL-eXtream - hai sa zidcem un pro dupa cate si mai cate [GoC]-oTTo - pro pTq - pro
sKills-MoDeRatoRs
dgL-DRAGSTER AUDIOart - pro GoP0 - nu l-am vazut de mult timp intra rar de tot contra FoRcE*cS ! - pro fara discutii MElo - Pro Eagle - si el intra cam rar
sKills-AdmiNs
Mask - pro bfk.gnoK.pro stefanovsky - pro... Tr1p.cFg - pro daca ii ramane adminul sLk | *Axy* - pro S@TelIT - contra nu l-am vazut sa foloseasca adminul jun10r - pro
sKills-GuaRds
Crysis - pro BaNaNa - pro durex - pro HellFlam3 - pro - eG# - PaLaS -pro SaMpO Du GoOgLe - pro up AimerStyle - nu stiu cine e ..nici nu stiam ca e admin:D Coditza - pro bfk.ToNiQ -pro | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Sam Mar 14, 2009 10:14 am | |
| Palas a scris : SaMpO Du GoOgLe - as da si pro si contra da fiindca joaca bne si mai intra pe server asa hai pro ! Cand intrii tu nu intru eu k sunt la scoala si cand intru eu nu intrii tu asta e ideea |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Sam Mar 14, 2009 10:16 am | |
| Palas nu vreau sa scrii dak pro k intrta pe server sau ca e baiat bun k sa purtat frumos pe mne nu ma intereseaza asta pe mne ma intereseaza dak pro sau contra atat fara comm |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Sam Mar 14, 2009 10:24 am | |
| sKills-GoDs [GoC]-FuNnKy - Pro - Nu am ce-i zice sKills-GoDsLess dgL-eXtream - Pro!!!!! [GoC]-oTTo - pro pTq - Pro (=Vorba lu unu este stalpu comunitatii) sKills-MoDeRatoRs dgL-DRAGSTER AUDIOart - Pro !!!! GoP0 - CONTRA ! Ka intra prea rar ......pre arar prea prea FoRcE*cS ! - Pro MElo - Pro Eagle - CONTRA Ar fi un admin de nota 10 dak ar intra pe server sKills-AdmiNs Mask - Pro !!! bfk.gnoK. - Pro stefanovsky- Ma nus cine-i asta da nu-s deacord cu adminul lui cand intar el zici ka intra owneru deci CONTRA Tr1p.cFg - Pro sLk | *Axy* - Pro S@TelIT - Pro da intra mai des pe server !!! jun10r - Pro - n-am ce sa-i reprosez!!!! sKills-GuaRds Crysis -Pro BaNaNa - Aici ma puneti intr-o situatzie foarte grea dar foarte foarte grea ...... Nu spun nimic e kam intre durex - Pro HellFlam3 - Pro - eG# - PaLaS-Pro SaMpO Du GoOgLe - AimerStyle - Pro Coditza - CONTRA nu-l prea vad pe server bfk.ToNiQ- Pro ! da intar mai mult pe server makar cat jumate cat intru yo!!! Printre sloturi ar trebui sa se faca curatenie cu aspiratoru!!!!! Dupa parerea mea ar trebui sa ramana vreo 3-4 sloturi !!!! |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Sam Mar 14, 2009 11:19 am | |
| sampoo, toniq e in clasa cu mine si are acelas motiv cam ca si mine si anume: cls a 8-a... invatzat cu kg si el percepe mai greu dar credema k ar intra toata ziua imi zice la sc de cs | |
|
| |
durex Admin CsKills
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 32 Localizare : Nt! Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: durex Sam Mar 14, 2009 11:20 am | |
| sKills-GoDs [GoC]-FuNnKy - Pro sKills-GoDsLess dgL-eXtream - Pro!!!!! [GoC]-oTTo - pro pTq - Pro sKills-MoDeRatoRs dgL-DRAGSTER AUDIOart - Pro !!!! GoP0 - pro FoRcE*cS ! - Pro MElo - Pro Eagle - pro baiat de treaba:P sKills-AdmiNs Mask - Pro !!! bfk.gnoK. - Pro stefanovsky- pro Tr1p.cFg - Pro sLk | *Axy* - Pro S@TelIT - Pro da intra mai des pe server !!! jun10r - Pro - baiat:) sKills-GuaRds Crysis -Pro BaNaNa - Asta are gura cam mare ma injurat numai pe mn de vreo 3 ori:| contra! durex - HellFlam3 - Pro - eG# - PaLaS-Pro SaMpO Du GoOgLe -pro..:X AimerStyle - Pro Coditza - CONTRA bfk.ToNiQ- Pro | |
|
| |
forcecs
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 33 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Dum Mar 15, 2009 9:07 am | |
| sKills-GoDs
[GoC]-FuNnKy - Pro
sKills-GoDsLess
dgL-eXtream - Pro!!!!! [GoC]-oTTo - pro pTq - Pro
sKills-MoDeRatoRs
dgL-DRAGSTER AUDIOart - Pro !!!! GoP0 - Contra FoRcE*cS ! - MElo - Pro Eagle - Contra nu la-m vazut pe forumu si pe srv cand intra nu respecta regulile
sKills-AdmiNs
Mask - Pro !!! bfk.gnoK. - Pro stefanovsky- Contra Tr1p.cFg - Contra sLk | *Axy* - Pro S@TelIT - Pro da intra mai des pe server !!! jun10r - Pro - baiat:)
sKills-GuaRds
Crysis -Pro BaNaNa - PRo durex - Pro HellFlam3 - Pro - eG# - PaLaS-Pro SaMpO Du GoOgLe -pro..:X AimerStyle - Contra nu la-m vazut decat de 2 ori pe srv Coditza -Pro bfk.ToNiQ- Pro | |
|
| |
Tr1p.cFg
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 33 Localizare : Patarlagele Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Dum Mar 15, 2009 9:29 am | |
| sKills-GoDs
[GoC]-FuNnKy - Pro
sKills-GoDsLess
dgL-eXtream - Contra [GoC]-oTTo - pro pTq - Pro
sKills-MoDeRatoRs
dgL-DRAGSTER AUDIOart - Pro GoP0 - Pro FoRcE*cS ! - COntra MElo - Pro Eagle - Pro
sKills-AdmiNs
Mask - Contra bfk.gnoK. - Pro stefanovsky- Contra Tr1p.cFg - sLk | *Axy* - Pro S@TelIT - Contra jun10r - Pro
sKills-GuaRds
Crysis -Pro BaNaNa - PRo durex - Pro HellFlam3 - Pro - eG# - PaLaS-Pro SaMpO Du GoOgLe -pro AimerStyle - Pro Coditza -Pro bfk.ToNiQ- Pro | |
|
| |
nTK
Numarul mesajelor : 176 Localizare : in SpaTeLe TaU Data de inscriere : 11/01/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Dum Mar 15, 2009 1:34 pm | |
| nush la ce va dati cu parerea in legatura cu stefanovsky pt k intra pe sv mai mereu,de adminat no comment sh de skillat gggggggggg !!!
e el mai dement da e bn sa avem unu k el sh cei ce il cunosc stiu dc !!!
hf & gl | |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Mar Mar 17, 2009 7:36 pm | |
| cusy, dmg sau amx v-as ruga daca ati putea sa postati la lista cu admini in dreptul "guard, admin, moderator, godless si god" nivele de acces si anume: a - imunitate - nu poate lua kick\ban\slay... b - slot rezervat - are un loc rezervat pe server in caz ca acesta este plin ; c - acces la comanda amx_kick d - acces la ban si unban e - acces la slap si slay f - acces la comanda amx_map g - acces la cvar-uri - poate scimba valorile cvar-urilor h - acces la configuri i - aces la comenzile de chat ( amx_chat , amx_psay..) j - acces la comenzile de vot (amx_vote, amx_votemap) k - acces la parola serverulu - poate schimba parola prin intermediul comenzilor cvar (adica poate pune si scoate parola serverului , in caz de meci de exemplu cand nu trebuie sa mai intre nimeni) l - acces la parola RCON si la comenzile rcon prin intermediul comenzilor cvar m -> u sunt nivele personalizate z - simplu jucator - Atentie! nu se trece nivelul "z" pentru admini ! daca se poate doar si daca doriti eu unul is curios | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Mar Mar 17, 2009 8:56 pm | |
| - -FuNnKy- a scris:
- nush la ce va dati cu parerea in legatura cu stefanovsky pt k intra pe sv mai mereu,de adminat no comment sh de skillat gggggggggg !!!
e el mai dement da e bn sa avem unu k el sh cei ce il cunosc stiu dc !!!
hf & gl Mda....... Regulile sunt reguli frate si bunikmea face glume mai bune ka el sa mor...... dadea odata say: @ Sugi pla bah )) si radea ka pizda in targ h@h@h@h@h@h@h@ Ce glume bune ....... Pt toti sunt regulile inclusiv pt admini!!! |
|
| |
Eagle
Numarul mesajelor : 70 Localizare : Paris Data de inscriere : 14/01/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Mar Mar 17, 2009 9:24 pm | |
| sKills-GoDs
[GoC]-FuNnKy - Pro
sKills-GoDsLess
dgL-eXtream - PRO [GoC]-oTTo - pro pTq - Pro
sKills-MoDeRatoRs
dgL-DRAGSTER AUDIOart - Pro GoP0 - Pro FoRcE*cS ! - COntra MElo - Pro
sKills-AdmiNs
Mask - Contra bfk.gnoK. - Pro stefanovsky- Contra Tr1p.cFg - sLk | *Axy* - Pro S@TelIT - Contra jun10r - Pro
sKills-GuaRds
Crysis -Pro BaNaNa - PRo durex - Pro HellFlam3 - Pro - eG# - PaLaS-Pro SaMpO Du GoOgLe -pro AimerStyle - Pro Coditza -Pro bfk.ToNiQ- Pro | |
|
| |
gnok
| |
| |
Parintelul Admin
Numarul mesajelor : 1061 Varsta : 37 Localizare : Nehoiu or Bucharest Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! Mar Mar 17, 2009 10:29 pm | |
| topic closed...e de domeniul trecutului!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce ziceti o idee despre curatenie!! | |
| |
|
| |
| Ce ziceti o idee despre curatenie!! | |
|