-den!ed- PaLaS !
Numarul mesajelor : 247 Varsta : 32 Localizare : cskills.idle.ro Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Doar o idee ! Sper sa va placa Mier Mar 04, 2009 11:31 pm | |
| Nush daca vretzi dar daca ati putea sa bagati pluginul acela cu dmg adik cand tragi intro cutie sau in inamic sa iti arate cat damage iai luat Multe servere ifolosesc si cred ca ar fi o idee buna ma rog toti playerii ar sta toata ziua pe srv la inceput ca banuiesc ca o se placa pluginul acesta e marpha rau ! Macar sal incercam ! :X:* | |
|
Parintelul Admin
Numarul mesajelor : 1061 Varsta : 37 Localizare : Nehoiu or Bucharest Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Doar o idee ! Sper sa va placa Joi Mar 05, 2009 12:14 am | |
| a fost...l-am scos...nu e frumos....nu asa iti maresti skill-ul...e un miniwall practic...cum am mai zis si ma repet din nou...vreau un server cat mai simplu...numai asa o sa aducem playeri cu skill ridicat. | |
|
pTq
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 37 Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Doar o idee ! Sper sa va placa Vin Mar 06, 2009 2:33 pm | |
| Sincer mi se pare o prostie . Din cauza asta am luat de foarte multe ori ban pe multe servere .Eu dau foarte multe "diagonale" si mai "incerc" peretzii din cand in cand ... cel putin pe hartzi mici unde am si sunet , gen "fy_snow" si imi arata dmg. si pur si simplu imi dau seama ca este jucatorul acolo si insist . Joaca pe srv normale ... e mult mai bn . Salutare ! | |
|
-den!ed- PaLaS !
Numarul mesajelor : 247 Varsta : 32 Localizare : cskills.idle.ro Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: Doar o idee ! Sper sa va placa Vin Mar 06, 2009 8:32 pm | |
| inteles ! ! ! ms adik da e mai bne asa iti maresti skillul fara sati arate e bun asa gg HF & GL | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Doar o idee ! Sper sa va placa Dum Mar 08, 2009 1:53 pm | |
| Are dreptate ptq lafel mi s-a intamplat si mie oamenii nu inteleg k dak ai sunet sti orice miscare si unde sun playerii !! ei agat ai wall are dreptate ptq |
|
rapTor
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 31 Localizare : PTG Data de inscriere : 28/01/2009
| Subiect: Re: Doar o idee ! Sper sa va placa Dum Mar 08, 2009 6:20 pm | |
| ptq are dreptate...am patito...lasa serv fara porkrii | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doar o idee ! Sper sa va placa | |
| |
|