| Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sLk | *Axy*
Numarul mesajelor : 146 Varsta : 35 Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! Joi Feb 19, 2009 7:46 pm | |
| PArerea si sugestia mea este ca toti care au admin pe servar ...si cu toate ca multi lau primit de pomana sa tina si iei REDIRECT ca sa facem acest servar sa fie mai tot timpul full nu doar ziua cateva ore. Asta e parerea mea si zic eu ca e o parere buna si face ca servaru sa ajunga un servar mult mai frumos si mai distractiv | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! Joi Feb 19, 2009 9:11 pm | |
| Eu is de acord cu Axy dar a mai fost propusa ideea asta shi...ca au fost alte trb yo cand ma joc tin 3 red deschise shi cand nu am joc am cate 4 sau chiar cate 5 |
|
| |
pTq
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 37 Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! Sam Feb 28, 2009 12:36 am | |
| Sincer si eu tin redirecturi ,dar nu in timp ce ma joc , pentru ca atunci imi scade "fps" si calitatea de joc ... eu le tin deschise cand nu ma joc sau cand nu am aplicatii care sa fie "perturbate" ( ce termen ) ) sa zic asa ,de redirecturi . In rest le mai tin toata noaptea . E buna ideea cu redirecturile , dar sa se ofere mai multi voluntari pt asta k nu le cad mainile daca il downloadeaza si ei si il tin deschis ...... asta cred k ajuta foarte mult la promovarea srv Asa k ia puneti voi osul la treaba si downloadati redirectul si deschideti-l ca asa ne ajutati , macar toti adminii , dar si unii jucatori pe care i-am vazut mai motivati in ceea ce priveste serverul . Hai , Va asteptam !!! Salutare !!! | |
|
| |
HellFlam3 Admin CsKills
Numarul mesajelor : 350 Varsta : 34 Localizare : in fata PC`ului jucand CS 8-| Data de inscriere : 04/03/2009
| Subiect: Re: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! Mar Mar 10, 2009 11:25 am | |
| hmmm .... buna idee cu redirecturi ... dati link de download ... si asa tzin PC`u deschis non`stop de pomana ... macar sa consum curentu cu un scop PS: 1 leu "bucata" de redirect PS2: akoo nb ( .. nu mai pot de somn | |
|
| |
Parintelul Admin
Numarul mesajelor : 1061 Varsta : 37 Localizare : Nehoiu or Bucharest Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! Mar Mar 10, 2009 1:45 pm | |
| link-ul de download il gasesti aici sau aici tu alegi pe care din cele doua vrei sa le folosesti.La primul sa urmezi instructiunile de pe forum de acolo ca altfel nu merge | |
|
| |
amt V.I.P
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 32 Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! Lun Mar 16, 2009 10:48 pm | |
| Serverul nu se face prin redirecturi sa intre toti anonimii , se face prin munca la reclama si printr-un server simplu,in limba romana si cu atitudine buna din partea adminilor.Si poate , cu mai putine blind-uri , am luat azi vreo 5,mai bine faceti ss uri , blindu enerveaza la culme. Daca a intrat dece (aka deception) au sa mai intre si altii care joaca bine:) hf }{ | |
|
| |
Eagle
Numarul mesajelor : 70 Localizare : Paris Data de inscriere : 14/01/2009
| Subiect: Re: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! Mar Mar 17, 2009 12:32 am | |
| treaba cu redirecturile mi se pare foarte buna fiecare admin cate 2 3 si ar fi full serveru | |
|
| |
amt V.I.P
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 32 Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! Mar Mar 17, 2009 2:02 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! | |
| |
|
| |
| Acesta este un mesaj si doresc k ownerii sal citeasca!!!!! | |
|