| FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! | |
|
+7sLk | *Axy* Parintelul dgL-dMg pTq jun10r gnok nTK 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nTK
Numarul mesajelor : 176 Localizare : in SpaTeLe TaU Data de inscriere : 11/01/2009
| Subiect: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mar Mar 10, 2009 5:19 pm | |
| sKills-GoDsLess
dgL-eXtream-baiatu este super OK [GoC]-oTTo-baiatu este super OK pTq-baiatu este super OK
sKills-MoDeRatoRs
dgL-DRAGSTER AUDIOart-baiatu este super OK GoP0-face totul numa la caterinca las.o dreaq de treaba dak ne batem joc hai sa ne batem joc!!!! FoRcE*cS !-baiatu este super OK MElo-baiatu este super OK Eagle-nu stiu la ce mai are admin cand nici nu intra pe server!!!!
sKills-AdmiNs
Mask-baiatu este super OK bfk.gnoK.-baiatu este super OK stefanovsky-el stiu macar k are o problema sh nu poate intra dar revine!!!! Tr1p.cFg-baiatu este super OK sLk | *Axy*-baiatu este super OK S@TelIT-el are admin ...stie sa joace...dar e || (paralel) cu adminatul nush ce vrea sa faca omu asta!!!!
sKills-GuaRds
Crysis-baiatu este super OK jun10r-el chiar merita upgrade pt k tace sh face ggg mane gggg!!!! BaNaNa-la inceput lasa de dorit dar shi.a revenit!!!bv!!! durex-hmmm nu prea l.am mai vazut!!! HellFlam3-baiatu este super OK - eG# - PaLaS-baiatu este super OK SaMpO Du GoOgLe--baiatu este super OK
Ownerilor faceti curat k m.am saturat sa ies cu dracii de la cs!!!
io intru sa ma joc nu sa.mi omor nervii cu toti noobii sh butii!!
Datoria mea este sa am grija de server sh de playeri nu sa invatz ceilalti admini sa admineze sh sa stau intre ei!!
io vreau sa ne simtim bine pe sv nu sa stam intre injuraturi sh amenintzari!!
deci rog frumos sa se ia masuri pt k io unu nu mai suport!!!
nu luati in nume de rau...dak facem un lucru bun sh frumos hai sa.l facem!!!
Va multumesc!!!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mar Mar 10, 2009 5:24 pm | |
| Are dreptate FunnKy go go man.... |
|
| |
gnok
Numarul mesajelor : 514 Varsta : 30 Data de inscriere : 03/02/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mar Mar 10, 2009 5:27 pm | |
| | |
|
| |
jun10r Admin CsKills
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 29 Localizare : Patarlagele Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mar Mar 10, 2009 7:23 pm | |
| mda aci ai dreptate gG | |
|
| |
pTq
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 37 Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mar Mar 10, 2009 7:23 pm | |
| Bvo mane ... cred ca o sa se ajunga si la momentul "curateniei" , dar ownerii vor decide cand | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mar Mar 10, 2009 7:49 pm | |
| Bravo FuNnKy!!! Are dreptate!! M-am saturat de injuriile aduse la adresa adminilor!! Sa se i-a masuri URGENT!!!! Dar URGENT!!!!!! Cand aveam slot toti gata ma luau la misto nu le tacea gura ...aq k am luat up isi inghit gura !!! Yo tac tac si tac dar cand mi-or veni dracii nu ma mai opresc!!! Sa se i-a masuri!!! |
|
| |
dgL-dMg Admin
Numarul mesajelor : 175 Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mar Mar 10, 2009 10:42 pm | |
| Da o sa ajungem si aici...maxim 1 saptamana facem curat!rog si ceilalti admini sa lase si e pb lor! ca sa putem lua o decizie sa nu se supere lumea pe noi!!!! | |
|
| |
Parintelul Admin
Numarul mesajelor : 1061 Varsta : 37 Localizare : Nehoiu or Bucharest Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mar Mar 10, 2009 10:49 pm | |
| saptamana viitoare dupa ce se va reseta din nou rank-ul se va face curatenie si in lista de admini...cei care ati dat dovada ca meritati adminul o sa va ramana(poate mai mare sau mai mic) restu or sa ramana simpli playeri pana vor convinge | |
|
| |
sLk | *Axy*
Numarul mesajelor : 146 Varsta : 35 Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 2:52 am | |
| asta asa e funky are dreptate...insa decizia o vor lua ownerii | |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 2:33 pm | |
| - dgL-dMg a scris:
- rog si ceilalti admini sa lase si e pb lor!
scz de offtopic dar nu am inteles la ce te-ai referit knd ai zis pb | |
|
| |
Parintelul Admin
Numarul mesajelor : 1061 Varsta : 37 Localizare : Nehoiu or Bucharest Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 2:35 pm | |
| se referea la parerea voastra fata de admini asa cum a facut funnky... | |
|
| |
Dragster Admin
Numarul mesajelor : 521 Varsta : 32 Localizare : arad Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 5:12 pm | |
| da are dreptate baiatu pt ca sunt uni admin care doar profita de admin am prins o faza cu careva admin nu mai stiu chiar exact care care incerca sa dee ban numa ca el era mai nub ca alti astia se numesc "fragari" ca altfel nui putem numi dci trebe o curatenie generala de primavara | |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 5:26 pm | |
| sKills-GoDsLess dgL-eXtream- OK [GoC]-oTTo- OK pTq-OK sKills-MoDeRatoRs dgL-DRAGSTER AUDIOart- OK GoP0-face totul numa la caterinca las.o dreaq de treaba dak ne batem joc hai sa ne batem joc!!!! ( ca si funk... nu trebuie sa reformulez ) FoRcE*cS !- cam incapatanat dar e ok dak mai asculta si de altii MElo- OK Eagle- ok, dar intra cam rar sKills-AdmiNs Mask- jos adminul, a dat azi restart pt k a avut chef, a scos gagu la What? k a avut chef, a dat votemap k a avut chef tr1p,junk,dragster, force si poate mai era careva stefanovsky- l-am vazut putin, dar e ok Tr1p.cFg-OK sLk | *Axy*- OK S@TelIT-el are admin ...stie sa joace...dar e || (paralel) cu adminatul nush ce vrea sa faca omu asta!!!! ( idem funk ) sKills-GuaRds Crysis- OK jun10r- merita up BaNaNa-ok durex-hmmm nu prea l.am mai vazut!!! HellFlam3- OK - eG# - PaLaS- OK SaMpO Du GoOgLe--OK | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 5:36 pm | |
| sKills-GoDs [GoC]-FuNnKy-baiatu isOK
sKills-GoDsLess
[GoC]-oTTo-baiatu is OK pTq-baiatu is OK
sKills-MoDeRatoRs
dgL-DRAGSTER AUDIOart-baiatu is OK GoP0-face totul numa la caterinca las.o dreaq de treaba dak ne batem joc hai sa ne batem joc!!!!Nu trebuie reformulat stiu faza despre care este vorba cu, caterinca asta sh asa este!! FoRcE*cS !-baiatu is OK MElo-baiatu is OK Eagle-Nu l am mai vazut de moooLT!!1
sKills-AdmiNs
Mask-baiatu is OK bfk.gnoK.-baiatu is OK stefanovsky-baiatu is OK am inteles ca are o problema sh.... Tr1p.cFg-baiatu is OK cateodata face gura dar in reste e baiat BUn sLk | *Axy*-baiatu is OK S@TelIT-el are admin ...stie sa joace...dar e || (paralel) cu adminatul nush ce vrea sa faca omu asta!!!! Nu trebuie reformulat!!
sKills-GuaRds
Crysis-baiatu isOK jun10r-baiatu is OK imi place de el pt ca a evoluat intr o perioada foarte mica de timp foarte mult gg !! BaNaNa-De banana nush ce sa mai zic.....Lasa de dorit din punctul meu de vedere!! durex-hmmm nu prea l.am mai vazut!!! HellFlam3-baitu is OK desi are accesul de foarte putin timp dar isi vede de treaba lui ..shi....vorbeste cu rost!! - eG# - PaLaS-baiatu is OK SaMpO Du GoOgLe--baiatu is OK By dgL-eXtream Hs^ Avec deagLe |
|
| |
Admin Admin
Numarul mesajelor : 312 Data de inscriere : 08/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 5:48 pm | |
| sKills-GoDsLess
dgL-eXtream- OK...mai sufera el,dar acasa il urechez [GoC]-oTTo- OK pTq- super (e un stalp in comunitatea asta)
sKills-MoDeRatoRs
dgL-DRAGSTER AUDIOart- OK GoP0- ok..mai scartie el..dar e ok,toti aveam scapari FoRcE*cS ! ok si el se mai scapa,atentie la limbaj MElo- OK...s a maturizat Eagle- okeiutz
sKills-AdmiNs
Mask- ok si asta mai face panarame,dar e ok stefanovsky- l-am vazut putin, dar e ok cateodata,mai si sufera el Tr1p.cFg-OK sLk | *Axy*- OK S@TelIT-el are admin ...stie sa joace..cam face abuz de comenzi
sKills-GuaRds
Crysis- OK sta in banca lui jun10r- merita un upgrade BaNaNa-ok durex ok e bine unde e HellFlam3- super - eG# - PaLaS- ok pe viitor si un upgrade SaMpO Du GoOgLe-- upgrade | |
|
| |
gnok
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 6:32 pm | |
| sh pe funnky l a uitat )=))) |
|
| |
Admin Admin
Numarul mesajelor : 312 Data de inscriere : 08/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 7:00 pm | |
| lasa ba ca imi vedeti parerea dupa ce o sa fac curatenie...in lista ! | |
|
| |
nTK
Numarul mesajelor : 176 Localizare : in SpaTeLe TaU Data de inscriere : 11/01/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 7:48 pm | |
| Am sh io ceva de spus!!!!
Pe viitor imi doresc k pe server sa fie o "gasca" de admini care sa se inteleaga intre ei sa se ajute sh sa faca posibila buna dispoziti pe server!!!
Nu k acum...io asteptam k reclamtzile sa vina de la playeri pt admini,nu de la ADMINI pt ADMINI....ce e asta?!?!?!?!?!!
Vreau un viitor "in familie" aici pe server....
cine stie poate peste vreo 2 3 4 345 4 56756 ani o sa ma intalensc cu google sa bem o bere...nu sa ne dam in cap....vreau sa imi fac prieteni sh cine stie poate e posibil...nu vreau sa ma urasc cu atlii!!!
Haideti fratzilor sa aratam k suntem o ECHIPAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Facand reclamatii impotriva celorlaltzi admini sa nu credeti k va vedeti mai bine in fata OWNERILOR!!!!!
HF & GL | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 7:53 pm | |
| Aici ai dreptate Eu unu is deja ca in familie alaturi de Amx,dmg,cusy,funky otto..moolti alti nste criminali de oameni!! nu e pakat sa ne certam intre noi (admini) daca ati primit un acces trb sa respectati atat playeri cat sh admini.... sh sa incercam sa facem o dispozitie cat mai buna pe srv....H&F |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 8:15 pm | |
| KIAR ASA AICI E CEA MAI MARE DREPTATE A LU ALEX SI A LU CIOOFY !!!!! SA FIM TOT IN FAMILIEEEE!!!! TOT IN FAMILIEEEE!!!! ASAT VREM .......atunci cand intram pe sv sa comunikam sa radem sa ne distram ka si asa suntem prea stresati toti cu cate o problema !!!! Haideti sa fim mai intelegatori!!! |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 9:02 pm | |
| nu zic eu sa nu fim o familie, dar sa fie respect din partea tuturor adminilor knd i-am zis lu force de ex 3 zile sa citeasca reg, el nu k i-a zis funky mask iar... da rr la mijlocul harti pai ce plm | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Mier Mar 11, 2009 9:26 pm | |
| Aici nu pot sa comentez nimic nu sunt in masura sa judec pe cineva ci doar OWNERII!! Ei sunt ca si judecatorii se supun doar legii fundamentale (Constitutia) , Si ei cred , ca sutn de acord cu mine ka se supun doar regulamentului !!!! asa sper sa fie ......ast un raspuns de la cusy dmg si amx!! |
|
| |
Madz0r
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 30 Data de inscriere : 22/02/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Joi Mar 12, 2009 9:03 pm | |
| eu vreau sa ma integrez dar cu oameni ca extream cum te prinde pe sv iti da in cap nu poti... cand am facut cererea de slot toata lumea era pro numai el contra,cand au facut reclamatii ceilalti admini la adresa mea el era primul care posta contra mea ce sa mai fac...cred ca are ceva cu mine nush..ufff | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Joi Mar 12, 2009 9:14 pm | |
| Am trecut ji yo printr-o situatie dinasta madzor......si e foarte urat din ce inaintam mai mult in grad din ce mai mult alti admini ma urau...... Pana am zis stop si le-am spus sa-mi scoata adminu pt k nui d emne aici toti cu ura toti nuam pt ei .....aici e altfel te certi te impaci acolo aia te tineau minte si dak lai facut but iti intorcea de 10 ori vorba........ Nuj incearca sa fi ji tu mai ingaduitor cu altii dak lu extreme nui tace gura taci tu nul mai baga in seama . Asta e cel mai bine de facut e pacat sa va certati intyre voi parerea mea yo inka nus abea am o luna decand sunt in FAMILIA asta si cred yo k mam integrat binisor sunt cativa admini kare vad yo ka nu prea le convine ca inaintez in grad dai las sa vorbeasca........... Oricum iti urez GL&HF in continuare si nui mai baga in seama pe cei ce oto vor rau ............. Scz dak am parut kam autoritar...... |
|
| |
gnok
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Joi Mar 12, 2009 9:19 pm | |
| | |
|
| |
Madz0r
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 30 Data de inscriere : 22/02/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Joi Mar 12, 2009 9:56 pm | |
| eu sigur o sa raman fara slot din cauza la astia baga numa bile negre:(( | |
|
| |
Parintelul Admin
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Joi Mar 12, 2009 10:26 pm | |
| gnok tu stai linistit ca nu ramai fara admin | |
|
| |
-den!ed- PaLaS !
Numarul mesajelor : 247 Varsta : 32 Localizare : cskills.idle.ro Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Joi Mar 12, 2009 11:07 pm | |
| nush de ce si eu am aceeasi presimtire frate si am tacut din gura nam comentat am ascultat parerea celor mai mari in rang ca mne intru pe forum postez si io cat pot citesc regulamentu incerc sa mentin joqul cat se poate de qorect pe serv cand sunt admin singur ( da nush gnok presitmca io ramana fara ( si nu am avut prea multe reclamatii ma adik ncii nu stiu daca am avut mai mult de 2-3 dalea micutze pe care leam recuperat adik am invatat sa nu le mai faq am invatat din greseli SPER MACAR CU SLOT SA RAMAN ! ! ! MAS MULTUMI ! ! ! | |
|
| |
Parintelul Admin
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! Vin Mar 13, 2009 1:27 am | |
| nu va mai plangeti aiurea si aveti rabdare... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! | |
| |
|
| |
| FOARTE IMPORTANT!!!!!sa citeasca toata lumea !!!!inclusiv ownerii!!!! | |
|