cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reclamatie Vidocq

In jos 
+2
gnok
Z00mL3ss
6 participanți
AutorMesaj
Z00mL3ss

Z00mL3ss

masculin Numarul mesajelor : 60
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/03/2009

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeVin Mai 01, 2009 12:41 pm

- numele celui care reclama incidentul ZoomLess
- numele adminului reclamat Vidocq
- data si ora la care a avut loc incidentul 1:30 ; 01 mai 2009
- motivul si dovezile bineinteles -
Era dust2x2 si cineva din echipa mea ( CT ) a dat smk exact unde se ascundea asta de mai sus ... am trecut pe langa el si nu m-a vazut .. a luat pe unul din echipa mea si l-am vazut eu .. l-am luat si imi da slay din cauza de "rush" ! X(
Pe urma il intreb de ce da slay si el cik "rush" si mai face si misto de mine cik " pt cereri admin /reclamatii / cereri unban vizitati forumul nostru"
- daca doriti retrogradarea/suspendarea accesului NU . m-am inteles bine cu el cat am avut admin si el era player.. dar vad ca acum cat e invers ...
Sus In jos
gnok

gnok

Numarul mesajelor : 514
Varsta : 30
Data de inscriere : 03/02/2009

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeVin Mai 01, 2009 8:42 pm

si ai facut reclamatie pt 1 slay ?! Neutral
Sus In jos
-den!ed- PaLaS !

-den!ed- PaLaS !

masculin Numarul mesajelor : 247
Varsta : 32
Localizare : cskills.idle.ro
Data de inscriere : 24/02/2009

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:52 pm

Z00mL3ss a scris:

- daca doriti retrogradarea/suspendarea accesului NU . m-am inteles bine cu el cat am avut admin si el era player.. dar vad ca acum cat e invers ...

pei stai ca nu te inteleg adik de ce ai faqut reclamatia sa ne arati ca tia dat slay ma la cate slayuri miai dat tu mie X(X(X((X(X( cand ziceai ca fac rush da tu nu stiai limitele lol "cica in tunel e rush" ba copile rush e in tunelul care duce spre baza terro nu inauntru akolo si imi dadeai slay crek daca ma puneam in mintea ta faceam 20 de reclamatii Smile))))))))))))))))))))) da vad ca tu gandesti mai rau ca un copil de 5 ani ma =))) affraid Laughing lol! :looser:
Sus In jos
http://cskills.idle.ro
Vizitato
Vizitator

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:48 pm

wa|||| NeutralNeutralNeutral!!! copIII Smile)=))!!
Sus In jos
Z00mL3ss

Z00mL3ss

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeSam Mai 02, 2009 5:39 pm

Palas .. invata sa scrii corect :-j .. i-am facut reclamatia lui vidocq pt a se invata minte sa nu dea slay fara sa intrebe Neutral Imi zici MIE copil cand am 19 ani , TU ? Uitate la fata ta ca ma apuca un ras hilar numai cand te privesc :-j Sper sa nu se supere nimeni.. este o reclamatie simpla .. ca a oricarui player ! Apropo .. ca veni vorba .. ti-am dat slay ca tu intrasei dincolo de tunel .. adik spre tero Wink Vreau sa raspunda doar Vidocq pentru ca el este adminul reclamat si NU are nici o legatura cu vreunul din voi care ati postat pana acum
Sus In jos
gnok

gnok

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeSam Mai 02, 2009 8:46 pm

Z00mL3ss a scris:
i-am facut reclamatia lui vidocq pt a se invata minte sa nu dea slay fara sa intrebe

aoleu !!!! lol! de knd trebe sa intrebi inainte sa dai slay? :|e o reclm banala 8-| afro

si btw nu te lua tu de palas k nu toti suntem manechini k tn... asa ne-a dat Domnu... bucurate dak tu arati mai bn si lasai pe altii in pace!!!
Sus In jos
Parintelul
Admin
Parintelul

masculin Numarul mesajelor : 1061
Varsta : 37
Localizare : Nehoiu or Bucharest
Data de inscriere : 09/01/2009

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 7:10 pm

nu e o reclamatie banala...pentru ca e o regula clara care spune ca nu sunt permise comenzi intre admini...palas nu te mai baga tu unde iti fierbe oala...baiatu asta are 19 ani...vidocq si toti ceilalti va zic pentru ultima data: nu vreau sa mai vad comenzi intre admini...puteti sa comunicati si sa va intelegeti si fara sa dati comenzi intre voi...sunt satul de certuri...va rog sa incercati sa va intelegeti altfel voi face din nou o curatenie !!
Sus In jos
https://cskills.forumgratuit.ro
gnok

gnok

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 7:49 pm

cusy, am vaz regula aia... dar de ex azi pe d2 1 admin sau 2 faceau rush la greu Neutral dak lor nu le dai si celorlalti le dai incep sa iti sara in cap... eu unu zic k comenzi pe buna dreptate gen slay knd face rush, sa fie permise... dar nu sa dam aiurea k sa ne distram...

la faza cu curatenia, eu unu sunt pro pt asa cva... si sincer as propune sa scoateti accesul tuturor carora pur si simplu credeti voi k nu le este locul prin comunitatea aceasta de admini... si fara exceptii!
Sus In jos
Parintelul
Admin
Parintelul

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 8:50 pm

cand vezi ca un admin nu respecta regulamentul postezi o reclamatie cu dovezi si acel admin va fi sanctionat...decat sa va dati comenzi intre voi sa va certati si sa va injurati si etc...prin asta subminezi autoritatea unui admin in fata playerilor.
Sus In jos
gnok

gnok

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 9:54 pm

asta inseamna sa facem reclm ptr fiecare admin care face rush ?
Sus In jos
Z00mL3ss

Z00mL3ss

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeLun Mai 04, 2009 9:25 am

Nu mai am admin Very Happy Si la asta ma refeream cand ziceam ca nu e o banala reclamatie Wink
Sus In jos
Parintelul
Admin
Parintelul

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeLun Mai 04, 2009 9:25 am

daca ai dovezi da(snapshot)...un admin ar trebui sa fie exemplu pentru ceilalti playeri si daca incalca el regulamentul ce asteptari sa mai avem de la playeri?Insa daca un admin va fi prins ca incalca regulamentul va fi sanctionat fara nici un avertisment.
Sus In jos
dgL-dMg
Admin
dgL-dMg

masculin Numarul mesajelor : 175

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 12:06 pm

1.cat timp mai era.....trecuse un min!?
2.zoomles a facut aceeasi greseala a dat slay la un admin si nu trebuia si a ramas fara admin 1 saptamana!
3.inseamna ca Vidocq facea camp daca zoomles sa dus dupa el in zona de rush si era pitit nuj dupa ce zid!...si asta e inca o regula incalcata de admin!
4.va rog care nu aveti accesu cel putin moderator nu va mai bagati in seama!

ms anticipat!
Sus In jos
pTq

pTq

masculin Numarul mesajelor : 212
Data de inscriere : 17/02/2009

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitimeMier Mai 06, 2009 9:10 pm

Gresesti ...... , esti prins si sunt dovezi care demonstreaza asta ... platesti ! .... ;si mai terminati cu certurile .... conversatii de gradinitza .... e foarte usor de inteles ce trebuie facut si ce este interzis .... cred k s-a explicat foarte clar in regulament . Salutare !
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie Vidocq Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Vidocq   Reclamatie Vidocq Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie Vidocq
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie
» Reclamatie dgL dMg