cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Plugin Anti-Rush

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
gnok

gnok

Numarul mesajelor : 514
Varsta : 30
Data de inscriere : 03/02/2009

Plugin Anti-Rush Empty
MesajSubiect: Plugin Anti-Rush   Plugin Anti-Rush Icon_minitimeMier Mar 25, 2009 5:15 pm

Nu prea le am cu plugin-urile insa stiu k pluginul asta ori nu merge, ori merge da prost Neutral adica knd merge da slap cu 10 dmg si dupa 1 minut.... eu unu zic k adminii ar trebui sa se ocupe de cei care fac rush si slay direct...!
Sus In jos
cotix

cotix

masculin Numarul mesajelor : 252
Data de inscriere : 28/02/2009

Plugin Anti-Rush Empty
MesajSubiect: Re: Plugin Anti-Rush   Plugin Anti-Rush Icon_minitimeMier Mar 25, 2009 6:39 pm

good idea
Sus In jos
oTTo
Admin CsKills
oTTo

masculin Numarul mesajelor : 267
Varsta : 34
Data de inscriere : 14/01/2009

Plugin Anti-Rush Empty
MesajSubiect: Re: Plugin Anti-Rush   Plugin Anti-Rush Icon_minitimeMier Mar 25, 2009 8:02 pm

lasa.ma frate k nu stau toti adm sa dea slay...am vz eu cat d mult ii int p unii asta.....
Sus In jos
pTq

pTq

masculin Numarul mesajelor : 212
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/02/2009

Plugin Anti-Rush Empty
MesajSubiect: Re: Plugin Anti-Rush   Plugin Anti-Rush Icon_minitimeJoi Mar 26, 2009 3:33 am

Am vazut si eu .... chiar e o problema cu plugin-ul.... ;limitele cred ca sunt bune ... dar timpul de reactie al pluginului nu e setat bine ... Speram sa se rezolve .

Salutare !
Sus In jos
gnok

gnok

Numarul mesajelor : 514
Data de inscriere : 03/02/2009

Plugin Anti-Rush Empty
MesajSubiect: Re: Plugin Anti-Rush   Plugin Anti-Rush Icon_minitimeJoi Mar 26, 2009 2:46 pm

btw cu limitele... as dori daca au timp ownerii sa faca niste printuri cu limite... pe d2 am vaz k nu e voie in tunel pe lunga A.. iei slap pe knd la printurile cu limitele mele e voie pana la usa... Neutral is putin derutat si as vrea sa se clarifice situatia cat mai rpd cu putina! ms
Sus In jos
Continut sponsorizat

Plugin Anti-Rush Empty
MesajSubiect: Re: Plugin Anti-Rush   Plugin Anti-Rush Icon_minitime

Sus In jos

Plugin Anti-Rush
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum sa creezi un plugin !?
» Damn plugin ! X(