cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Empty
MesajSubiect: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeVin Mar 13, 2009 10:33 pm

- numele celui care reclama incidentul:juNk eram cu numele LouiZa
- numele adminului reclamat:Sampo du google
- data si ora la care a avut loc incidentul:13 martie 7-9
- motivul si dovezile bineinteles:Imi da ban mereu ! Azi mia dat pt ca jucam cu numele Louiza si am zis ca nu mai vreau admin si mia dat ban permanent era si force de fata :Iam zis de 10 ori ca nu mai vream admin ca e nesimtit si ma enerveaza nu pot sa jok
- daca doriti retrogradarea/suspendarea accesului:Sa fie retrogradat :SLOT
Sus In jos
Dragster
Admin
Dragster

masculin Numarul mesajelor : 521
Varsta : 32
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeVin Mar 13, 2009 10:38 pm

nu pot sa zic nimic
dar deja iam scos de 2 ori banul lui junk ca a luat ban fara motiv.
sampoo fi mai atent sa nu ajungem ca si cu alti ca esti un jucator care merita un loc pe serv...
Sus In jos
http://www.dragsteraudioart.com/
jun10r
Admin CsKills
jun10r

masculin Numarul mesajelor : 430
Varsta : 29
Localizare : Patarlagele
Data de inscriere : 22/01/2009

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeVin Mar 13, 2009 11:27 pm

frate din kte stiu eo aku nai luat ban d la sampo Wink eram p srv:-w
Sus In jos
pTq

pTq

masculin Numarul mesajelor : 212
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/02/2009

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 2:08 am

Terminati mah cu copilariile astea ca ma disperati sa mor eu .... !!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 9:47 am

1 LA MANA N-am dat yo banul la dat dragster mis epare 2 la mana nu mai comenta aiurea ka ma enervezi si 3 la mana al 2-lea ban ti al dat funky Wink reclama pe altcnv nu pe mne copil incompetent Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 9:48 am

Ba nu la dat tr1p sau nuj cine prima oara pt 10 min k ne zicea ka sa se linisteasca !!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 9:49 am

Astept si parerea celorlalti kare erau pe server sa va confirme spusele mele Wink aici inchei Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 9:54 am

Dragster a zis : nu pot sa zic nimic
dar deja iam scos de 2 ori banul lui junk ca a luat ban fara motiv.
sampoo fi mai atent sa nu ajungem ca si cu alti ca esti un jucator care merita un loc pe serv...

Sampo zice: Nu pot sa zic nimic
Dragster i-a scos de 2 ori banu lu junk cu motiv (intrebati toti adminii)
Dragster fi mai atent cine da banurile pe server pt k sunt un jukator care merita un loc pe server Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 9:54 am

.........me mi se pare ca banul de 10 minute l a dat altcineva ...un admin nou aimer......sh a zis ca sa se linisteasca am vazut...Wink
Sus In jos
Dragster
Admin
Dragster

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 9:56 am

asta e ...
nush d ce ma invinovateste pe mine dar ... speram ca se va rezolva
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 10:02 am

Nu te invinovatzesc fratele meu cine a zis asta tu mi-ai rfeprosat ka sa fiu mai atent si yo tzi-am aratat k defapt tu nu esti atent Wink
Sus In jos
Dragster
Admin
Dragster

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 11:07 am

ba ai postat la banlist ca iai dat ban... nu
deci aprimit fara motiv inseamna ce era sa fac: Question Idea >
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 1:06 pm

Ala era hhhhh>> triplee<<< hhhhhh!!! uitete mai bine dragster Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 1:08 pm

Si nici nu trebea sa-ti dau yo banip bey smekere din colentina ti l-au dat altii Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!   Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Icon_minitime

Sus In jos

Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Razie frate
» cf facem frate aici
» cerere GoOgLe
» Cerere upgrade - SaMpO Du GoOgLe
» admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
cskills.idle.ro :: |Server Oficial| cskills.idle.ro :: Reclamatii admini-
Mergi direct la: