| Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Vin Mar 13, 2009 10:33 pm | |
| - numele celui care reclama incidentul:juNk eram cu numele LouiZa - numele adminului reclamat:Sampo du google - data si ora la care a avut loc incidentul:13 martie 7-9 - motivul si dovezile bineinteles:Imi da ban mereu ! Azi mia dat pt ca jucam cu numele Louiza si am zis ca nu mai vreau admin si mia dat ban permanent era si force de fata :Iam zis de 10 ori ca nu mai vream admin ca e nesimtit si ma enerveaza nu pot sa jok - daca doriti retrogradarea/suspendarea accesului:Sa fie retrogradat :SLOT |
|
| |
Dragster Admin
Numarul mesajelor : 521 Varsta : 32 Localizare : arad Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Vin Mar 13, 2009 10:38 pm | |
| nu pot sa zic nimic dar deja iam scos de 2 ori banul lui junk ca a luat ban fara motiv. sampoo fi mai atent sa nu ajungem ca si cu alti ca esti un jucator care merita un loc pe serv... | |
|
| |
jun10r Admin CsKills
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 29 Localizare : Patarlagele Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Vin Mar 13, 2009 11:27 pm | |
| frate din kte stiu eo aku nai luat ban d la sampo eram p srv:-w | |
|
| |
pTq
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 37 Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 2:08 am | |
| Terminati mah cu copilariile astea ca ma disperati sa mor eu .... !!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 9:47 am | |
| 1 LA MANA N-am dat yo banul la dat dragster mis epare 2 la mana nu mai comenta aiurea ka ma enervezi si 3 la mana al 2-lea ban ti al dat funky reclama pe altcnv nu pe mne copil incompetent |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 9:48 am | |
| Ba nu la dat tr1p sau nuj cine prima oara pt 10 min k ne zicea ka sa se linisteasca !! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 9:49 am | |
| Astept si parerea celorlalti kare erau pe server sa va confirme spusele mele aici inchei |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 9:54 am | |
| Dragster a zis : nu pot sa zic nimic dar deja iam scos de 2 ori banul lui junk ca a luat ban fara motiv. sampoo fi mai atent sa nu ajungem ca si cu alti ca esti un jucator care merita un loc pe serv... Sampo zice: Nu pot sa zic nimic Dragster i-a scos de 2 ori banu lu junk cu motiv (intrebati toti adminii) Dragster fi mai atent cine da banurile pe server pt k sunt un jukator care merita un loc pe server |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 9:54 am | |
| .........me mi se pare ca banul de 10 minute l a dat altcineva ...un admin nou aimer......sh a zis ca sa se linisteasca am vazut... |
|
| |
Dragster Admin
Numarul mesajelor : 521 Varsta : 32 Localizare : arad Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 9:56 am | |
| asta e ... nush d ce ma invinovateste pe mine dar ... speram ca se va rezolva | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 10:02 am | |
| Nu te invinovatzesc fratele meu cine a zis asta tu mi-ai rfeprosat ka sa fiu mai atent si yo tzi-am aratat k defapt tu nu esti atent |
|
| |
Dragster Admin
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 11:07 am | |
| ba ai postat la banlist ca iai dat ban... nu deci aprimit fara motiv inseamna ce era sa fac: > | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 1:06 pm | |
| Ala era hhhhh>> triplee<<< hhhhhh!!! uitete mai bine dragster |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! Sam Mar 14, 2009 1:08 pm | |
| Si nici nu trebea sa-ti dau yo banip bey smekere din colentina ti l-au dat altii |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! | |
| |
|
| |
| Sampoo Du Google !Fati trb frate ! Deaia esti admin Nu sa suferi!!!!! | |
|