cskills.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BINE ATI VENIT IN COMUNITATEA NOASTRA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

la`m prins cu wall

In jos 
+4
pTq
Parintelul
Tr1p.cFg
GoP0
8 participanți
AutorMesaj
GoP0

masculin Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 09/01/2009

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeVin Mar 06, 2009 11:11 am

Madzor la ora 11 a intrat cu al nume si avea si aim si wall si nu pot sa scot imunitatea ca sa`i dau ban.. datii voi care zlot el
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeVin Mar 06, 2009 1:03 pm

vezi cusy ti am zis ca asta umbla cu smecherii X(X(
Sus In jos
Tr1p.cFg

Tr1p.cFg

masculin Numarul mesajelor : 66
Varsta : 33
Localizare : Patarlagele
Data de inscriere : 31/01/2009

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeVin Mar 06, 2009 1:12 pm

gg ce face cursa asta pt locul 1 din oameni =)) Smile)
Sus In jos
http://www.dutetare.ro
Parintelul
Admin
Parintelul

masculin Numarul mesajelor : 1061
Varsta : 37
Localizare : Nehoiu or Bucharest

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeVin Mar 06, 2009 1:44 pm

1.daca juca cu alt nume ce imunitate avea?
2.poze?copy din consola cu blind?dovezi?
3.Imunitatea se poate scoate la orice admin inclusiv la owneri...toti care au cel putin guard o pot scoate...daca nu stiti sa folositi comenzile e altceva

Cand puneti o acuzatie, puneti si dovezi ca din gura si eu pot sa zic ca l-am vazut pe cutarescu ca avea cod. Ai facut o reclamatie de tot ****. Aveti un exemplu acolo daca nu il respectati nu va mai tociti degeaba degetele pe tastatura sa faceti asemenea prostii de reclamatii.
Sus In jos
https://cskills.forumgratuit.ro
pTq

pTq

masculin Numarul mesajelor : 212
Data de inscriere : 17/02/2009

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeVin Mar 06, 2009 2:23 pm

Parintelul a scris:
1.daca juca cu alt nume ce imunitate avea?
2.poze?copy din consola cu blind?dovezi?
3.Imunitatea se poate scoate la orice admin inclusiv la owneri...toti care au cel putin guard o pot scoate...daca nu stiti sa folositi comenzile e altceva

Cand puneti o acuzatie, puneti si dovezi ca din gura si eu pot sa zic ca l-am vazut pe cutarescu ca avea cod. Ai facut o reclamatie de tot ****. Aveti un exemplu acolo daca nu il respectati nu va mai tociti degeaba degetele pe tastatura sa faceti asemenea prostii de reclamatii.

Exact ! uite asta mi-ar placea si mie sa vad ... chiar daca unii sunt de parere ca este ceva formal sa indeplinesti toate conditiile unei reclamatii bine facute ... trebuie in primul rand sa gandesti logic si sa existe atat dovezi ale celui care acuza , cat si ale celui acuzat . E cam "0" reclamatzia ta . Salut!
Sus In jos
Madz0r

Madz0r

masculin Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Data de inscriere : 22/02/2009

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeSam Mar 07, 2009 4:54 pm

bah frate nu-mi place sa ma cert dar de unde zice ala ca aveam eu wall si ce mai zice el???
Sus In jos
dgL-dMg
Admin
dgL-dMg

masculin Numarul mesajelor : 175

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeDum Mar 08, 2009 10:40 pm

Cusy aici ma bag pt gopo eu niciodata nu am fost de acord ca sa-i dam admin lu mazdor pt ca a mai juc de atatea ori cu wall pe primu srv! oricum e vai de capu lui;) din partea mea solt sters astept si parerile voastre!
Sus In jos
Eagle

Eagle

masculin Numarul mesajelor : 70
Localizare : Paris
Data de inscriere : 14/01/2009

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 1:30 am

Deacord cu tine DMG
Sus In jos
Madz0r

Madz0r

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 8:04 am

ala ma acuza fara nici o dovada... aja pot zice si eu : gopo la ora 10:30 a avut wall+aim
Sus In jos
Parintelul
Admin
Parintelul

masculin Numarul mesajelor : 1061
Localizare : Nehoiu or Bucharest

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 12:00 pm

pana nu aduce dovezi clare nu putem sa dam ban si sa stergem accese de capu nostru ca nu asa se procedeaza...ca a jucat in trecut cu wall si nu l-ati prins...sau l-ati prins si nu i-ati facut nimic e alta pb...sa nu credeti ca ii iau apararea...insa vreau dovezi...asa e corect pentru toata lumea...daca cineva imi aduce dovezi ca un admin foloseste coduri acela va avea ban si pe server si pe forum!!
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

masculin Numarul mesajelor : 312
Data de inscriere : 08/01/2009

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 12:19 pm

1. reclamatie aiurea !
2.jderul ala e cam smecherash,dar daca il prind cu coade,nu numai ca ii sterg accesul, dar cand ajung acasa,sa vezi ce bobarnace ii dau la ureche !
Sus In jos
Madz0r

Madz0r

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 6:33 pm

nuu.. plz nu umblu cu caode ce naiba
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

masculin Numarul mesajelor : 312
Data de inscriere : 08/01/2009

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 10:45 pm

topic closed !
Sus In jos
Continut sponsorizat

la`m prins cu wall Empty
MesajSubiect: Re: la`m prins cu wall   la`m prins cu wall Icon_minitime

Sus In jos

la`m prins cu wall
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-